Basket Talk

NBA: Σημαντικές κινήσεις για τους φιναλίστ Ουόριορς και Σέλτικς με δύο... πρώην συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο

NBA: Σημαντικές κινήσεις για τους φιναλίστ Ουόριορς και Σέλτικς με δύο... πρώην συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο
Οι δύο ομάδες που έφτασαν στους τελικούς του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Μπόστον Σέλτικς, προσθέτουν στα ρόστερ τους, τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο και Μάλκολμ Μπρόγκντον αντίστοιχα, γκαρντ που «ανδρώθηκαν» μπασκετικά στους Μιλγουόκι Μπακς, δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Σχετικά Άρθρα
Σε μια πολύ σημαντική και άκρως συμφέρουσα κίνηση προχώρησαν οι Μπόστον Σέλτικς, που ήρθαν σε συμφωνία με τους Ιντιάνα Πέισερς για την ανταλλαγή του Μάλκολμ Μπρόγκτον, προσθέτοντας έναν εξαιρετικό παίκτη στην περιφέρεια, δίνοντας ουσιαστικά... ψίχουλα!

Ο πρώην παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, που ξεκίνησε την καριέρα του στο Ουισκόνσιν, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Ιντιάνα, με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τους Κέλτες να τον αποκτούν χωρίς να δώσουν κανέναν παίκτη του βασικού τους κορμού! Οι Πέισερς, που βρίσκονται σε περίοδο «rebuilding» πήραν ως ανταλλάγματα για τον Μπρόγκντον, τον Ντάνιελ Τάις που λογιζόταν ως 3η επιλογή στους ψηλούς της Βοστώνης, τον νεαρό Άρον Νέσμιθ που δεν είχε ενεργό ρόλο στα πλάνα του Ίμε Ουντόκα, τους εντελώς εκτός rotation Νικ Στάουσκας, Μαλίκ Φιτς, Τζουάν Μόργκαν και ένα πικ πρώτου γύρου για το ερχόμενο ντραφτ του 2023.  

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, προχώρησαν σε μια λιγότερο εντυπωσιακή κίνηση, πάλι όμως με παίκτη που είχαν «βάλει» στο ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς και συγκεκριμένα τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο. Ο Αμερικανός με ιταλικές ρίζες γκαρντ είχε μείνει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς και συμφώνησε με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, για διετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 9,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο «Ντίβι» θα αποτελέσει τον 4ο γκαρντ των Ουόριορς, πίσω από τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Τζόρνταν Πουλ, αντικαθιστώντας στο ρόστερ των «πολεμιστών» τον Γκάρι Πέιτον ΙΙ, που αποχώρησε για το Πόρτλαντ, με τους Μπλέιζερς να του προσφέρουν 3ετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 28 εκατομμυρίων δολαρίων. 


Έκτορας Σταυρόπουλος 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0