Basket Talk

Αποχαιρέτησε τον Ντιλέινι η Αρμάνι Μιλάνο!

Αποχαιρέτησε τον Ντιλέινι η Αρμάνι Μιλάνο!

Η Αρμάνι Μιλάνο αποχαιρέτησε επίσημα τον Αμερικανό, Μάλκολμ Ντιλέινι, για την διετή προσφορά του στην ομάδα!

Επίσημοι τίτλοι τέλους μπήκαν στην σχέση της Αρμάνι Μιλάνο και του Μάλκολμ Ντιλέινι. Με ανακοίνωση της η ιταλική ομάδα, ευχαρίστησε τον Αμερικανό γκαρντ για της διετή θητεία του στο Μιλάνο, εκεί όπου κατέκτησε τέσσερις τίτλους.

Η ανακοίνωση της Αρμάνι:

«Η Ολίμπια Μιλάνο είναι ευγνώμων στον Μάλκολμ Ντιλέινι για τα δύο χρόνια που πέρασαν μαζί κατά τα οποία η ομάδα κέρδισε το ιταλικό πρωτάθλημα το 2022, δύο φορές το Κύπελλο Ιταλίας (MVP το 2022) και μια φορά το Σούπερ Καπ (ξανά ως MVP) καθώς και φτάνοντας στο Final Four της EuroLeague το 2021. Η Ολίμπια εύχεται στον Μάλκολμ ό,τι καλύτερο για το μέλλον του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μιλάνο, ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε μέσο όρο 13,0 πόντους, 4,0 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ ανά παιχνίδι κατά τη διάρκεια του Final 8 του Κυπέλλου Ιταλίας, με ρεκόρ 24 πόντους και 32 πόντους βαθμολογίας στον προημιτελικό νίκη επί της Σάσαρι. Ξεπέρασε επίσης τους 1.500 πόντους που σημείωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην EuroLeague, το φράγμα των 500 ασίστ, σκόραρε περισσότερους από 600 πόντους για την Ολίμπια και έκανε το ιστορικό νικητήριο σουτ που σημείωσε την πρώτη νίκη για την ομάδα στο Τελ Αβίβ σε διάστημα 32 ετών».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0