Basket Talk

Ουόριορς: Θέλουν να «δέσουν» Πουλ και του δίνουν 100 εκατ. δολάρια!

Ουόριορς: Θέλουν να «δέσουν» Πουλ και του δίνουν 100 εκατ. δολάρια!
Προτεραιότητα η παραμονή του Τζόρνταν Πουλ για τους Ουόριορς
Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς προσέθεσαν ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή τους, πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση της κούπας και πλέον ξεκίνησαν τις προεργασίες τους ενόψει της επόμενης σεζόν και όχι μόνο. 

Η παραμονή του Τζόρνταν Πουλ, του «Splash Nephew» του Στεφ Κάρι και του Κλέι Τόμπσον, στο Σαν Φρανσίσκο αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την ομάδα του Στιβ Κερ, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει γη και ύδωρ στον 23χρονο γκαρντ. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «San Fransisco Chronicle» οι Ουόριος θα προσφέρουν στον Πουλ νέο συμβόλαιο της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να τον διατηρήσουν στις τάξεις του για αρκετά ακόμα χρόνια. Ο νεαρός περιφερειακός έχει συμβόλαιο εν ισχύ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως η ομάδα θέλει να του δείξει από νωρίς πόσο σημαντικός είναι για το παρών και το μέλλον του συλλόγου. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Πουλ μέτρησε κατά μέσο όρο φέτος 18.5 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 76 παιχνίδια, φέροντας κι αυτός μεγάλο μερίδιο της φετινής επιτυχίας. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0