Basket Talk

«Κακές σχέσεις ανάμεσα σε Καλάθη και Σάρας - Θέλει να φύγει, ίσως να πάει στην Ελλάδα»

«Κακές σχέσεις ανάμεσα σε Καλάθη και Σάρας - Θέλει να φύγει, ίσως να πάει στην Ελλάδα»

Δημοσίευμα της ισπανικής El Mundo Deportivo, αναφέρει πως οι σχέσεις ανάμεσα σε Νικ Καλάθη και Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι τεταμένες, με τον Έλληνα να θέλει να αποχωρήσει από την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα και σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, η σχέση Καλάθη-Γιασικεβίτσιους έχει επιδεινωθεί και ο διεθνής γκαρντ θέλει να αποχωρήσει και ίσως επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η σχέση τους έχει επιδεινωθεί πολύ εσχάτως και ο παίκτης είναι αποφασισμένος να φύγει, γι’ αυτό και οι εκπρόσωποί του τον προτείνουν στην ευρωπαϊκή αγορά. Ήδη η Φενέρμπαχτσε και η Μακάμπι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αν και υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να συναινέσει Μπαρτσελόνα, αν και το υψηλό του συμβόλαιο μπορεί να βοηθήσει προς την κατεύθυνση του διαζυγίου. Το μπασκετικό τμήμα έχει αποφασίσει να εξορθολογίσει κάπως το μπάτζετ για τη νέα σεζόν και ενδεχόμενη αποχώρηση του Καλάθη θα ήταν σε αυτό το πλαίσιο», αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ Χοσέ Ιγνάσιο Χουγκέτ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0