Basket Talk

Προφορική συμφωνία Σπανούλη με Περιστέρι!

Προφορική συμφωνία Σπανούλη με Περιστέρι!

Τις προηγούμενες ημέρες το όνομα του Βασίλη Σπανούλη ακούστηκε πολύ έντονα για την ομάδα τους Περιστερίου, σχετικά με την θέση του πρώτου προπονητή και πλέον υπάρχει προφορική συμφωνία!

Μετά τις πολλαπλές συναντήσεις του Βασίλη Σπανούλη με την ομάδα του Περιστερίου, φαίνεται πως οι δύο μεριές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο «Vspan» θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή, για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αντρική ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Περιστεριώτες και αποτελεί τυπική διαδικασία η ολοκλήρωση της εν λόγω συμφωνίας.  Η ομάδα του Περιστερίου, βάση της βαθμολογικής της κατάταξης μέσω της Basket League, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα Κύπελλα Ευρώπης. Από την μεριά του ο Σπανούλης έχει αιτηθεί να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να αποκτηθεί μια wild card και να έχει συμμετοχή στο Basketball Champions League όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/6) είναι προγραματισμένη η συνάντηση ανάμεσα σε ΚΑΕ και προπονητή για την τελική συμφωνία, εκεί που οι δύο πλευρές θα... δώσουν χέρια!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0