Basket Talk

Σλούκας: «Ευελπιστώ να κάνουμε το 2-0 σε τρεις μέρες» (video)

Σλούκας: «Ευελπιστώ να κάνουμε το 2-0 σε τρεις μέρες» (video)
Όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας μετά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στους τελικούς της Basket League
Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στους φετινούς τελικούς της Basket League υποτάσσοντας τον Παναθηναϊκό με 74-61 στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κάκιστη πρώτη περίοδο των «πρασίνων», όμως ο Κώστας Σλούκας δεν στάθηκε μόνο σε αυτό το σημείο της αναμέτρησης. 

Για το αν η νίκη κρίθηκε στο πρώτο δεκάλεπο: «Νομίζω ότι παίξαμε ένα ολοκληρωμένο και μεστό παιχνίδι. Δεν ήταν υπόθεση ενός δεκαλέπτου, αφού ο Παναθηναϊκός μετά πίεσε, αλλά εμείς αντισταθήκαμε. Η επίθεση τους στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλή. Πετύχαμε μια εύκολη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορούσε να αποδώσει καλύτερα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε αρκετά μακριά από το μέσο όρο πόντων που σκοράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Μην συγκρίνεις ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Σήμερα ελέγξαμε τα ριμπάουντ, έχουμε κάνει και λάθη. Θα τα δούμε στο βίντεο και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε». 

Ενόψει της συνέχειας: «Ευελπιστώ να κάνουμε το 2-0 σε τρεις μέρες.Ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει σίγουρα. Έχουμε δει ότι στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο είναι αλλιώς τα πράγματα, όμως εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0