Basket Talk

Τέλος η σεζόν για την Μακάμπι - Η Μπνέι Ερτζλία την άφησε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος!

Τέλος η σεζόν για την Μακάμπι - Η Μπνέι Ερτζλία την άφησε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος!
Ιστορική πρόκριση στους τελικούς του ισραηλινού πρωταθλήματος για την Μπνέι Ερτζλία και πικρός αποκλεισμός για την Μακάμπι Τελ Αβίβ!
Άκρως αποτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή χρονιά για την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αφού μετά από τη σκούπα που υπέστη από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα play-offs της Euroleague, η ομάδα του «λαού» έμεινε και εκτός τελικών πρωταθλήματος στο Ισραήλ

Η Μπνέι Ερτζλία άλωσε τη «Μενόρα Μιβταχίμ Αρένα», επικρατώντας με 96-74 και κάνοντας το 2-1 στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά, αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο για τους τελικούς της Super League του Ισραήλ για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Από τους φιλοξενούμενους, που περιμένουν τον νικητή της σειράς Χάποελ Ιερουσαλήμ - Χάποελ Χολόν για να μάθουν τον αντίπαλό τους, ξεχώρισε ο Τσινάνου Ονουάκου, ο οποίος σημείωσε double-double με 25 πόντους και 15 ριμπάουντ. 


Φαίνεται πως η πρόωρη αποδέσμευση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο της Μακάμπι και η αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού από τον Αβί Εβέν δεν ήταν αρκετή για να διορθώσει τα κακώς κείμενα εντός της ομάδας. 

Τα δεκάλεπτα: 18-26, 39-48, 55-72, 72-96

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0