Basket Talk

Χαμός στο Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν: Αντικείμενα βροχή και χειρονομίες παικτών!

Χαμός στο Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν: Αντικείμενα βροχή και χειρονομίες παικτών!
Άσχημες εικόνες μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας.
Μία «ανάσα» από μία γενική σύρραξη έφτασαν όσοι παρευρέθηκαν στη δεύτερη αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν για τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στη σειρά και απέχουν μόλις μία νίκη από τον τίτλο, αλλά όλοι ασχολούνται με όσα έγιναν μετά το πέρας της αναμέτρησης. 

Ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της Παρτιζάν φαίνεται πως προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα. Κατευθείαν έπεσε στο παρκέ πλήθος αντικειμένων, ενώ κάποιοι οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ματίας Λεσόρ λίγο έλειψε να επιτεθεί στους οπαδούς, ενώ ο Κέβιν Πάντερ, άλλοτε παίκτης του Ερυθρού, ύψωσε το μεσαίο του δάκτυλο! Η κερκίδα πήρε ξανά «φωτιά» και χρειάστηκε παρέμβαση των παικτών των γηπεδούχων για να καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να μπουν στα αποδυτήρια. 

Εν τέλει, τα πνεύματα ηρέμησαν, αλλά ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν από τη... φιλοξενία.

«Όταν ήρθα στην Παρτιζάν είχα πει πως θα προσπαθήσω να αποκλιμακωθεί η ένταση και η αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Δεν έχω κανένα σχόλιο για τη συμπεριφορά των οπαδών και όσα έγιναν μετά το ματς. Το μόνο που έχω να πω είναι πως το πιο σημαντικό είναι να παραμένουμε άνθρωποι. Εγώ πάντα συμπεριφερόμουν σωστά και θα συνεχίσω να το κάνω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0