Basket Talk

ABA League: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο και την… Ευρωλίγκα ο Ερυθρός Αστέρας!

ABA League: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο και την… Ευρωλίγκα ο Ερυθρός Αστέρας!

Όσο η Παρτιζάν δεν κερδίζει, τόσο πιο μακριά από τον στόχο της EuroLeague μένει. Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας, είναι μια νίκη μακριά από τον τίτλο και την παραμονή στην Ευρωλίγκα!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Παρτιζάν βλέπει τον στόχο για επιστροφή στην Ευρωλίγκα να απομακρύνεται, αφού ο πρόωρο αποκλεισμός από το EuroCup έκανε το πρωτάθλημα την μόνη δίοδο για επιστροφή στην κορυφαία τάξη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Από την άλλη μεριά, ο Ερυθρός Αστέρας προηγείται ήδη με 2-0 σκορ της σειράς στους τελικούς της Αδριατική Λίγκας (ΑΒΑ League) και δείχνει πως θέλει να παραμείνει στην Ευρωλίγκα.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας) ήταν ο Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος σκόραρε 25 πόντους και έβαλε το… λιθαράκι του στην νίκη και παράλληλα στον αέρα όπου πήραν οι «κόκκινοι» απέναντι στην Παρτιζάν.

Επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι την Τετάρτη 1η Ιουνίου με τυπικα γηπεδουχο την Παρτιζαν. Εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ολοκληρώσει την αποστολή του και να βάλει «τέλος» στη σειρά. Ο Ζέλικο σίγουρα θα φυλάει κάτι καλό, οπότε η αποστολή τους δεν θα είναι όσο εύκολη ακούγεται. Ωστόσο, και για τους «νεκροθάφτες» η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για ανατροπή!

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Τα δεκάλεπτα: 29-18, 47-40, 62-53, 85-81.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0