Basket Talk

Ιταλικό δημοσίευμα στέλνει τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ στον Παναθηναϊκό!

Ιταλικό δημοσίευμα στέλνει τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ στον Παναθηναϊκό!

Το όνομά του ακούγεται εδώ και χρόνια ως υποψήφιος για τους «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ και σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα ήρθε η ώρα την επόμενη σεζόν να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Καναδό (με ελληνικές ρίζες) Ναζ Μήτρου-Λονγκ ο οποίος φέτος έπαιξε στην ιταλική Μπρέσια φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά των πλέι-οφ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα bresciacanestro.com σε ρεπορτάζ σχετικά με την επόμενη μέρα της ομάδας της πόλης, δύο βασικά της στελέχη έχουν ήδη βρει την επόμενη ομάδα τους και ένας τρίτος είναι μεταξύ δύο ομάδων της Γερμανίας.

Πιο συγκεκριμένα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό όντας έτοιμος για το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα ενώ ίσως συναντήσει τον αδερφό του Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ ο οποίος πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ και φέτος στον Απόλλωνα Πάτρας. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ναζ (Νάζαρετ) ίσως μπορέσει να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα λόγω της καταγωγής της μητέρας του Γεωργίας η οποία γεννήθηκε στη Σπάρτη και μετανάστευσε με την οικογένειά της στον Καναδά όταν ήταν παιδί.

Όσο για τους άλλους δύο «φευγάτους» της Μπρέσια, ο μεν Τζον Μπράουν που φέτος ξεκίνησε στην Ουνίξ Καζάν και μετά πήγε στη Μπρέσια έχει συμφωνήσει με τη Μονακό ενώ ο έμπειρος φόργουορντ Αμαντέο Ντέλα Βάλε βρίσκεται μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0