Basket Talk

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η έφεση του Ηρακλή για το -3, με τον «Γηραιό» να δέχεται και πρόστιμο!

Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η έφεση του Ηρακλή για το -3, με τον «Γηραιό» να δέχεται και πρόστιμο!
Τo ΑΣΕΑΔ απέρριψε οριστικά την έφεση που είχε καταθέση ο Ηρακλής για την αφαίρεση των τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή. Ο «Γηραιός» μάλιστα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 5.000 ευρώ για τα γεγονότα του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Ιβανώφειο.
Η επόμενη σεζόν θα βρει τον Ηρακλή στην Α2 και αυτό δεν θα άλλαζε ακόμα και αν ο «Γηραιός» είχε καταφέρει να... βάλει από κάτω στη βαθμολογία έναν εκ των Ιωνικού και Απόλλωνα Πάτρας. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε, αν και καθυστερημένα την έφεση του Ηρακλή, με το -3 να παραμένει, χωρίς όμως η απόφαση αυτή να παίζει κάποιον ουσιαστικό ρόλο στην βαθμολογία. Επιπλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ πρόστιμο για όσαν έγιναν την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΕΑΔ: 

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 68/20-5-2021 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ». Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για τις πράξεις που συνιστούν παραπτώματα τα οποία δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) , που διεξήχθη στις 14-5-2022».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0