Basket Talk

Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ 69-60: Ένας Λοβ δεν φέρνει τα... πλέι-οφ! (video)

Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ 69-60: Ένας Λοβ δεν φέρνει τα... πλέι-οφ! (video)
Ο Κολοσσός Ρόδου υπέταξε τον ΠΑΟΚ με 69-60, ανεβαίνοντας στις 15 νίκες και κλειδώνοντας και μαθηματικά την 3η θέση της Basket League, την ώρα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στις 9 νίκες και η παρουσία του στα πλέι-οφ πλέον δεν βρίσκεται στα δικά του χέρια... 

Κολοσσός και ΠΑΟΚ τέθηκαν αντιμέτωποι στη Ρόδο, με τους γηπεδούχους να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, έχοντας κλειδώσει ουσιαστικά την τρίτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη από την άλλη, μετά την ήττα από τον Ιωνικό την προηγούμενη αγωνιστική, «καιγόταν» για το διπλό, ώστε να φτάσει τα 10 ροζ φύλλα και να προλάβει το… τραίνο των πλέι-οφ. Μετά την ήττα τους, οι Θεσσαλονικείς, θέλουν οποσδήποτε νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της ΑΕΚ και ταυτόχρονη ήττα του Περιστερίου από το αδιάφορο Λάυριο για να βρεθούν αυτοί στην 8αδα. 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ άστοχα και νευρικά την αναμέτρηση, με τις άμυνες να κυριαρχούν στο πρώτο δεκάλεπτο και τους γηπεδούχους να μην ξεπερνάνε καν τους 10 πόντους (9-12 στο 10’)!

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, βρίσκοντας λύσεις στα πρόσωπα των Μομίροφ και Φλόιντ, καταφέρνοντας να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια, με το επιμέρους σκορ της περιόδου να είναι 22-14 για τους Ροδίτες.

Στην επανάληψη μάλιστα, η ομάδα του Ηλία Κατζούρη μπόρεσε να προηγηθεί και με διψήφιες διαφορές (45-35 στο 27’), με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε «τραγική» μέρα επιθετικά, και μόνο τον Ζερμέιν Λοβ να το… παλεύει κάπως για τον «Δικέφαλο».

Στο 4ο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά στην είκονα του ματς, με τον Λοβ να προσπαθεί να σώσει κάπως τα προσχήματα, όμως ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει μέχρι τους 4 (59-55 στο 37'), όμως οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική διαχείριση του χρόνου και του ύπερ τους σκορ, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη για τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ...

Τα δεκάλεπτα: 9-12, 31-26, 50-42, 69-60. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0