Basket Talk

Βαριά «καμπάνα» ενόψει για Ολυμπιακό, από το... ντου των οπαδών

Βαριά «καμπάνα» ενόψει για Ολυμπιακό, από το... ντου των οπαδών
Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στο τέλος της αναμέτρησης με τη Μονακό, σε... επανάληψη των όσων συνέβησαν το 2015 μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα με το buzzer beater του Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός έχει ξαναπεράσει από τη διαδικασία της τιμωρίας για τα... μεθεόρτια μιας πρόκρισης σε Final 4. Το 2015 μετά την νίκη - πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα, με το τρίποντο του Πρίντεζη και το «ντου» των φιλάθλων στο παρκέ, είχε τιμωρηθεί με 97.000 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Τώρα ίσως η... καμπάνα να είναι ακόμα μεγαλύτερη, γιατί το ερυθρόλευκο «πάρτι» ξεκίνησε πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μονακό

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague, για όσα συνέβησαν στα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό:

«Η EuroLeague Basketball θα ήθελε να καταδικάσει τις ενέργειες που έλαβαν χώρα στα τελευταία λεπτά του Game 5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό. Η έλλειψη ασφάλειας στη διάρκεια του αγώνα οδήγησε στην εισβολή στον αγωνιστικό χώρο με την αναμέτρηση να βρίσκεται σε εξέλιξη, οδηγώντας τους διαιτητές να σταματήσουν την αναμέτρηση μέχρι να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή ασφάλεια».

«Άλλες σοβαρές παραλείψεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των καπνογόνων, των λέιζερ και των κροτίδων, παρατηρήθηκαν επίσης από την EuroLeague Basketball. Τα αρμόδια όργανα θα αναλύσουν όλα τα στοιχεία και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Η EuroLeague Basketball θα ήθελε να ξεκαθαρίσει πως όσα συνέβησαν δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες της διοργάνωσης, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την απόλαυση της EuroLeague σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον». 

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0