Basket Talk

Εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα Πάτρας (84-65), που άντεξε μόνο ένα ημίχρονο (video)

Εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα Πάτρας (84-65), που άντεξε μόνο ένα ημίχρονο (video)
Ο ΠΑΟΚ υπέταξε τον Προμηθέα και ανέβηκε στο 9-12, την ώρα που οι Πατρινοί υποχώρησαν στο 11-10 για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής. 
Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Προμηθέα στο κλειστό της Πυλαίας και κατάφερε να πάρει τη νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Το παιχνίδι ηταν ντέρμπι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ στην αρχή του ματς. 

Ο Προμηθέας διατηρήθηκε ανταγωνιστικός και «μέσα» στο παιχνίδι μόλις μέχρι το 17ο λεπτό, καθώς τότε ήταν που ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση των γηπεδούχων, τρέχοντας ένα σερί 11-2, μετατρέποντας το 30-31 σε 41-33 μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να επιβάλλει την κυριαρχία του, παρά το πολύ χαμηλό ποσοστό του στα τρίποντα (26%), τιμωρώντας τις αμυντικές αντιδράσεις των Πατρινών κοντά στο καλάθι και παίζοντας εξαιρετική άμυνα.
Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους που παρατάχθηκαν χωρίς τον ηγέτη της περιφέρειάς τους, Κέντρικ Ρέι, να μην μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό της ομάδας του Αρη Λυκογιάννη και τη διαφορά να φτάνει μέχρι και το +20 στην 4η περίοδο (71-51 στο 33'). Κορυφαίος για τους νικητές ο Ζερμέιν Λοβ, που τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 41-33, 64-51, 84-65 

Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0