Basket Talk

«Σκούπισε» την Μακάμπι και περιμένει αντίπαλο στο Βελιγράδι η Ρεάλ!

«Σκούπισε» την Μακάμπι και περιμένει αντίπαλο στο Βελιγράδι η Ρεάλ!

Πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο Final 4 του Βελιγραδίου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπου πέρασε… χαλαρά στη σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλησε να δώσει περεταίρω άγχος για το ποιος θα πάρει το πρώτο εισιτήριο του Final 4 στο Βελιγράδι και… άρπαξε το εισιτήριο μέσα στο Τελ Αβίβ με μια εμφατική νίκη επί της Μακάμπι.

Από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Μαδριλένοι, θέλαν να κάνουν σαφές το μήνυμα πως η σειρά θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης (26/4) στο Τελ Αβίβ. Από το +7 (25-18), 48 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο -3 (25-22). Οι φιλοξενούμενοι όμως στη δεύτερη περίοδο άνοιξαν την ψαλίδα στο +10 (51-41), έχοντας πολυφωνία στις επιθετικές της λύσεις!

Η Μακάμπι ακόμα και μετά την ανάπαυλα δεν τα παράτησαν ωστόσο και κατάφεραν να… εκνευρίσουν τους Ισπανούς, ενώ παράλληλα ο Έντι Ταβάρες «φορτώθηκε» με τέσσερα φάουλ και αποσύρθηκε στον πάγκο από τον Πάμπλο Λάσο σε έξαλλη κατάσταση! Ωστόσο, η τρίτη περίοδος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ισπανική ομάδα, με τον Γιούλ να πετυχαίνει τρίποντο με τη βοήθεια του ταμπλό στην εκπνοή του χρόνου, το οποίο έκανε μέχρι και τον εκτελεστή του να… τραβάει τα μαλλιά του.

Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι φάνηκαν «ξεψυχισμένοι», μένοντας από δυνάμεις και η δουλειά της Ρεάλ έγινε… τυπική διαδικασία μέχρι τη λήξη. Η διαφορά του σκορ διευρύνθηκε παραπάνω από τη μεριά των φιλοξενούμενων και κάπως έτσι οι Μαδριλένοι πήραν το πρώτο εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου και περιμένει τους λοιπούς, με περισσότερο χρόνο για ξεκούραση!

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 41-51, 61-73, 76-87.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ουίλμπεκιν 22 (2), Έβανς 2, Καλέιρο 4, Ουίλιαμς 8 (1), Ρέινολντς 9 (1), Σόρκιν 2,
ΝτιΜπαρτολομέο 2, Τόμας, Νάναλι 17 (1), Ζίζιτς 10
Ρεάλ Μαδρίτης: Ουίλιαμς-Γκος 9 (1), Κοσέρ 4, Ράντολφ, Ρούντι 3 (1), Αμπάλδε 6 (1), Χάνγκα 8,
Πουαριέ 14, Ταβάρες 9, Γιουλ 18 (1), Γιαμπουσέλ 16 (2)

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0