Basket Talk

Σφράγισε την παραμονή του το Λαύριο, 90-82 τον Προμηθέα που βυθίζεται εκτός 4αδας (video)

Σφράγισε την παραμονή του το Λαύριο, 90-82 τον Προμηθέα που βυθίζεται εκτός 4αδας (video)

Ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μισό της 4ης περιόδου ήταν αρκετό για το Λαύριο προκειμένου να νικήσει τον κακό αμυντικά Προμηθέα και να «χαλάσει» την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας της Πάτρας.

Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον Προμηθέα Πάτρας, δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στο Λαύριο. Οι «μεταλλωρύχοι» επικράτησαν με 90-82, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και χάλασαν τον ντεμπούτο του Μάκη Γιατρά

Όλα κρίθηκαν μετά το 34ο λεπτό αφού μέχρι τότε ο Προμηθέας κουτσά-στραβά και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες του (Ρέι, Γκίκας, Χαντ και Δημήτρης Αγραβάνης) είχε το πάνω χέρι στο σκορ (71-69). Σε εκείνο το σημείο όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν την έντασή τους στην άμυνα και στην επίθεση στηρίχθηκαν στην τριπλέτα των Βον, Σάβατζ και Νικολαΐδη οι οποίοι έτρεξαν επιμέρους 11-2 μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Το σκορ έγινε 80-73 ενάμιση λεπτό πριν το φινάλε και ήταν ήδη αργά για τον Προμηθέα να επιστρέψει. Έτσι, η ομάδα της Πάτρας, χάνοντας ένα ακόμη ματς κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός 4αδας, αφού στη συνέχεια της κανονικής περιόδου έχει δύσκολο πρόγραμμα.


Οι Άντριτς με 19 πόντους και Φράνκαμπ με 18 ήταν οι κορυφαίοι από πλευράς φιλοξενούμενων, στο αρχικό του σχήμα των οποίων βρέθηκαν οι νεαροί Μπαζίνας και Τανούλης. Ο δεύτερος τελείωσε μάλιστα το παιχνίδι με 11 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα:
 21-25, 45-45, 60-63, 90-82

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0