Basket Talk

ΜακΚίσικ: «Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το ΣΕΦ με τη Μονακό, θα είναι σκληρή σειρά» (video)

ΜακΚίσικ: «Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το ΣΕΦ με τη Μονακό, θα είναι σκληρή σειρά» (video)
Ο «Sak-attack» μετά τη νίκη επί του Προμηθέα στην Πάτρα, μίλησε για την πολυαναμενόμενη σειρά των πλέι-οφς με την Μονακό, που θα κρίνει ένα εισιτήριο για το final-four του Βελιγραδίου.
Ο Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ των ερυθρολεύκων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και το επιβεβαίωσε όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 21 πόντους, 3/3 δίποντα, 5/8 τρίποντα, μια ασίστ κι ένα ριμπάουντ σε 23'07'' συμμετοχής. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα με 66-85, που συνδυάστηκε με νέα δική του μεγάλη εμφάνιση: 

«Η Μονακό είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι σκληρή σειρά, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολα και για εκείνους όμως. Είναι νωρίς να λέμε για το Final 4, πρώτα όμως είναι τα playoffs και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να τα χάσουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν πάμε στο Final 4, θα τα δώσουμε όλα και όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το ΣΕΦ στα παιχνίδια με τη Μονακό!».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0