Basket Talk

Σερέλης και Παπαδόπουλος "πακέτο" από το Λαύριο στον Παναθηναϊκό!

Σερέλης και Παπαδόπουλος
Ο προπονητής του περσινού θαύματος του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης μαζί με τον General Manager της ομάδας Βαγγέλη Παπαδόπουλο μετακομίζουν στο ΟΑΚΑ για να αναλάβουν πόστα στον “νέο” Παναθηναϊκό.

Η επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Βόβορα φέρνει “ντόμινο” και σε άλλες ομάδες της Basket League αφού πρώτος βοηθός του Βόβορα θα είναι ο Χρήστος Σερέλης!

Για τον Έλληνα τεχνικό ο εξ αναβολής αγώνας με τον Κολοσσό το απόγευμα της Τετάρτης ήταν ο τελευταίος του στον πάγκο του Λαυρίου αφού ήδη συμφώνησε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε σχετικά την ομάδα του και από την Πέμπτη θα γίνει… κάτοικος ΟΑΚΑ αφήνοντας την ομάδα της Λαυρεωτικής μετά από 17 χρόνια!

Μαζί του όμως θα έχει ένα ακόμη στέλεχος του Λαυρίου κατά πως φαίνεται. Ο λόγος για τον Τζένεραλ Μάνατζερ της ομάδας Βαγγέλη Παπαδόπουλο που έχει λάβει και αυτός πρόταση να αναλάβει χρέη GM στους πράσινους και είναι πολύ πιθανό η απάντησή του να είναι επίσης θετική.

Όσο γα τον αντικαταστάτη του Σερέλη στο Λαύριο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτός θα είναι ο Σάββας Καμπερίδης.

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0