Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Πήραμε το πλεονέκτημα, όχι τον τίτλο»

Μπαρτζώκας: «Πήραμε το πλεονέκτημα, όχι τον τίτλο»
Άψογα λειτούργησε το αμυντικό πλάνο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα
Ο Ολυμπιακός οδήγησε το παιχνίδι εκεί που ήθελε μέσα από την άμυνά του και έτσι κατάφερε να πανηγυρίσει μία ακόμα φετινή νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό υποστήριξε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς του ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Για την ακρίβεια ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ανέφερε: «Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στους 62 πόντους κάνοντας ένα πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας, αφού δώσαμε στον αντίπαλο θα σουτ που θέλαμε να του δώσουμε και δεν επιτρέψαμε άλλα. Με τη νίκη αυτή πήραμε και το πλεονέκτημα έδρας όχι όμως κάποιον τίτλο. 

Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, βάλαμε πίεση στον Παναθηναϊκό και έκαναν φάουλ σε παίκτες που δεν έπρεπε. Διάβαζα τις τελευταίες μέρες στις δηλώσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αλλά και τα ρεπορτάζ της ομάδας που έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός είχε “σημαδέψει τον αγώνα ως πάρα πολύ σημαντικό, ξέραμε λοιπόν ότι υπήρχε ένταση και ότι το ματς θα ήταν νευρικό αλλά ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0