Basket Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπό διωγμό Ερτέλ και Τόμπκινς, στον αέρα ο Γιαμπουσέλε!

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπό διωγμό Ερτέλ και Τόμπκινς, στον αέρα ο Γιαμπουσέλε!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγαλύτερα προβλήματα να διαχειριστεί από την εντός έδρας ήττα της Παρασκευής (8/4) από τη Μπάγερν με 97-88. Η «Βασίλισσα» μοιάζει με καζάνι που βράζει, με τους εσωτερικούς τριγμούς να επηρεάζουν εμφανώς και το αγωνιστικό σκέλος.

Και ενώ η ποδοσφαιρική Ρεάλ βαδίζει από το καλό στο καλύτερο, αντιστρόφως ανάλογη είναι η κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα του συλλόγου. Ο Πάμπλο Λάσο φαίνεται πως έχει σοβαρά παράπονα από τον Τομά Ερτέλ και τον Τρέι Τόμπκινς και οι ιθύνοντες της ομάδας ψάχνουν τρόπο να «σπάσουν» το συμβόλαιο τους.

Η άφιξη του Γάλλου πλέιμεικερ το περασμένο καλοκαίρι ήταν μια σημαντική προσθήκη στον «άσσο» για τη «Βασίλισσα». Παρόλα αυτά, έπειτα από οκτώ περίπου μήνες, εμφάνισε τις παθογένειες της παρουσίας του στη Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε πως ο Ερτέλ την περασμένη σεζόν (2020/21) ξεκίνησε με τα χρώματα των Μπλαουγκράνα, όμως έπειτα από 12 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα εκδιώχθηκε και βρήκε «καταφύγιο» στη γαλλική Βιλερμπάν.
image-340347-any480x330_1.jpg

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν τις τελευταίες ώρες, τόσο εκείνος όσο και ο Αμερικανός φόργουορντ Τρέι Τόμπικινς, βρίσκονται εκτός ομάδας από την Τρίτη. Ο Πάμπλο Λάσο φαίνεται πως έχει ζητήσει πλέον να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την αποδέσμευση τους. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρίσκονταν στη 12αδα της ομάδας στην ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι «σκιές» αντίθετα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε είναι πιο αχνές και η παρουσία του στο WiZink Center το βράδυ της Παρασκευής δείχνει πως του δίνεται μια «δεύτερη ευκαιρία». Στο πρώην No16 του Draft του 2016, επιβλήθηκε βαρύτατο οικονομικό πρόστιμο λόγω των «νυχτοπερπατημάτων» του και της εν γένει εξωγηπεδικής του ζωής. Μάλιστα η τιμωρία αυτή προέκυψε ένα μήνα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, με τη Ρεάλ να «σπαζοκεφαλιάζει» για την εξέλιξη αυτή.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0