Basket Talk

Μπακς - Κλίπερς 119-153: No Γιάννης, no πάρτι (video)

Μπακς - Κλίπερς 119-153: No Γιάννης, no πάρτι (video)
Οι Μπακς διασύρθηκαν με 153-119 στην έδρα τους από τους καυτούς Κλίπερς σε έναν αγώνα που δεν αγωνίστηκε η αγία τριάς του (Γιάννης-Μίντλετον-Χόλιντει)
Οι Μπακς των πoλλών και σημαντικών απουσιών δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και ηττήθηκαν με το βαρύ 153-119 στο Fiserv Forum από τους Κλίπερς. Τα «ελάφια» δεν είχαν στη σύνθεση τους τον Γιάννη, ο οποίος παρόλα αυτά ήταν στο γήπεδο και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας για το νέο ρεκόρ που πέτυχε, με τη 44άρα απέναντι στους Νετς, τον Μίντλετον και τον Χόλιντει.

Για την ομάδα του LA που ανέβηκε στο 38-40, ο Κόβινγκτον πέτυχε 43 με έντεκα τρίποντα και ο Κόφι πρόσθεσε άλλους 32. Για το σύνολο του Λου, το οποίο συνεχίζει να παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο play-in τουρνουά ενόψει της post season, δεν αγωνίστηκαν οι Τζορτ, Τζάκσον και Μόρις.

Οι Μπακς δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το ρυθμό του ματς και η τρίτη περίοδος που ηττήθηκαν με το επί μέρους 41-26, αποδείχθηκε η χαριστική τους βολή. Έτσι η ομάδα από το Μιλγουόκι έπεσε στο 48-29 και παρέμεινε στη 2η θέση της Ανατολής. Για τους ηττημέννους κορυφαίοι ήταν οι Νουόρα με 28 πόντους και ο Πόρτις με 25. Ο Θανάσης πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και φόρτωσε με 12 πόντους το αντίπαλο καλάθι, ενώ μάζεψε ακόμα 2 ριμπάουντ και είχε και 1 μπλοκ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0