Basket Talk

Βασίλης Σπανούλης: Βραβεύτηκε από την Αρμάνι Μιλάνο, πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μονακό

Βασίλης Σπανούλης: Βραβεύτηκε από την Αρμάνι Μιλάνο, πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μονακό
Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομώνυμης ομάδας με τη Μονακό, στο πλαίσιο της Euroleague και βραβεύτηκε από τους Ιταλούς για τη συνεισφορά του στη διοργάνωση.
Στην Ιταλία βρίσκεται για λίγες μέρες ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς πρόκειται να κοουτσάρει στο Adidas Next Generation Tournament στο Βαρέζε (1-3/4). Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη γείτονα χώρα, βρέθηκε στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αρμάνι με την Μονακό και πριν την έναρξη του ματς βραβεύτηκε από τους γηπεδούχους. 

Οι γηπεδούχοι του... δικού μας Χρήστου Σταυρόπουλου (με τον οποίο ο Σπανούλης έχει συνυπάρξει για χρόνια στον Ολυμπιακό), δεν έχασαν την «ευκαιρία» να τον βραβεύσουν για την προσφορά του στο μπάσκετ. Ο πρώην ερυθρόλευκος αρχηγός και «θρύλος» της Euroleague, είχε θερμό εναγκαλισμό με τον προπονητή της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα, πριν παραλάβει το βραβείο του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι Ιταλοί στα σόσιαλ μίντια: «Είμαστε χαρούμενοι να υποδεχόμαστε στο σημερινό παιχνίδι τον Βασίλη Σπανούλη, πρώτο σκόρερ της Euroleague και «θρυλικό αντίπαλο», σύμβολο αφοσίωσης και σεβασμού. Καλωσήρθες στο Μιλάνο, Μπίλι!»
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0