Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Δεν ξέρουμε αν θα παίξουν Σλούκας και Φαλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!» (video)

Μπαρτζώκας: «Δεν ξέρουμε αν θα παίξουν Σλούκας και Φαλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα!» (video)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου με 104-85, μίλησε για τις απουσίες των Σλούκα και Φαλ, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.
Σχετικά Άρθρα
Η άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου με 104-85 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League δεν προκάλεσε έκπληξη, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα (01/04, 21:00).

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά το πέρας του παιχνιδιού, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, οι Σλούκας και Φαλ, που έμειναν εκτός λόγω αδιαθεσίας, δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν να είναι έτοιμοι έως τότε.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε κανένα ενδιαφέρον όταν άνοιξε η διαφορά. Ήταν δύσκολο να πείσουμε τους παίκτες να παίξουν σοβαρά στην άμυνα. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο. Προερχόμασταν από ένα ταξίδι στη Γαλλία όπου παίξαμε δύο παιχνίδια με ένταση. Σε όλα τα πρωταθλήματα έτσι είναι η συνθήκη. Η καθημερινότητα είναι το κύριο μας μέλημα. Πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας. Δεν πιέσαμε κανέναν παίκτη να παίξει 35 λεπτά. Υπάρχει ανησυχία, δεν ξέρουμε αν θα παίξουν Σλούκας και Φαλ με την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι κορονοϊός η γρίπη».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0