Basket Talk

Μπογκάτσεφ: «H Ούνικς δικαιούται να παίξει στη Euroleague και την επόμενη σεζόν»

Μπογκάτσεφ: «H Ούνικς δικαιούται να παίξει στη Euroleague και την επόμενη σεζόν»
Αυτό πιστεύει ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Euroleague. 
Την πεποίθησή του ότι η Ούνικς δικαιούται να συμμετάσχει στην Euroleague την επόμενη σεζόν, αφού βρισκόταν μέσα στην πρώτη οχτάδα που οδηγεί στα play offs της διοργάνωσης πριν τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία, εξέφρασε ο προέδρος της ομάδας του Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ

«Περιμέναμε μια τέτοια απόφαση. Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στον παγκόσμιο αθλητισμό: Μας διώχνουν από τις ομοσπονδίες, μας στερούν το δικαίωμα συμμετοχής σε τουρνουά, μας αναστέλλουν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια θλιβερή απόφαση, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι τραγωδία. Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα της VTB League, θα συγκεντρωθούμε σε αυτό», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Ούνικς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BUSINESS Online. 

Και κατέληξε: «Ήμασταν στη ζώνη των playoffs τη στιγμή της αναστολής, οπότε δικαιούμαστε να παίξουμε στην Euroleague την επόμενη σεζόν. Είμαι πεπεισμένος για αυτό. Φυσικά, αυτό είναι μόνο σωστό. Το αν θα το πράξει η Euroleague ή όχι, δεν μπορώ να πω. Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες μετά το τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0