Basket Talk

Αισθητή η απουσία του Αντετοκούνμπο: Βαριά ήττα των Μπακς από τους Τίμπεργουλβς!

Αισθητή η απουσία του Αντετοκούνμπο: Βαριά ήττα των Μπακς από τους Τίμπεργουλβς!

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην δίνει το παρών, οι Μιλγουόκι Μπακς δέχθηκαν ισχυρό «χαστούκι» από τους Τίμπεργουλβς με 138-119.

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, οι Μίλγουοκι Μπακς δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από τη Μινεσότα και να ηττηθούν με 138-119 από τους Τίμπεργουλβς. Οι Μπακς αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούμπο και το αποτέλεσμα ήταν... καταστροφικό. Ο «Greek Freak» έμεινε θεατής λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο, το οποίο όμως δεν είναι σοβαρό.

Μπορεί να επέστρεψε ο Πατ Κόνατον για το Μιλγουόκι, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να αποφευχθεί μια αποκαρδιωτική εμφάνιση και το 44-27 στον βαθμολογικό πίνακα, με τους Σίξερς και Σέλτικς να πιέζουν τους Μπακς για τη δεύτερη θέση της Ανατολής.

Η Μινεσότα είχε «καυτούς» τους Έντουαρντς και Τάουνς που σημείωσαν από 25 πόντους, 16 πόντους πρόσθεσε ο Ράσελ και 14 οι Ράιντ και Πρινς.

Για τους Μπακς από 15 πόντους είχαν οι Μίντλετον και Λόπεζ, 14 πέτυχε ο Χόλιντεϊ, 13 ο Άλεν, 11 ο Κάρτερ και 10 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (4/4 δίποντα, 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ σε 12 λεπτά). Στο 42-30 βρίσκονται πλέον οι Τίμπεργουλβς που καταδιώκουν τους Ντένβερ Νάγκετς για την έκτη θέση και δεν απειλούνται από κάποια ομάδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0