Basket Talk

Σερέλης: «Ήταν ένα παιχνίδι παραμονής»

Σερέλης: «Ήταν ένα παιχνίδι παραμονής»
Στην πίεση που υπάρχει στο Λαύριο μετά τις συνεχόμενες ήττες του τελευταίου διαστήματος στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης
Από φιναλίστ του πρωταθλήματος πέρσι, στο να ανησυχεί για την παραμονή του στην Basket League το Λαύριο, που χαμογέλασε για πρώτη φορά μέσα στο 2022, κάμπτωντας την αντίσταση του αξιόμαχου Άρη

Ο Χρήστος Σερέλης ανέφερε μετά την εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του: «Όντως αυτό το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού για μας, διότι είχαμε διαδοχικές ήττες και μάλιστα μέσα στην έδρα μας και με κακές εμφανίσεις. Ξέραμε ότι ο Άρης θα παίξει με μικρό rotation, ότι θα πήγαινε στην άμυνα ζώνης και ότι η πίεση θα γινόταν μεγαλύτερη για μας αν δεν βάζαμε τα μακρινά σουτ. Νομίζω ότι το παιχνίδι γύρισε τελικώς λόγω της θέλησης που είχαν οι παίκτες μου. Είναι αλήθεια όμως ότι ήταν ένα παιχνίδι παραμονής και ότι η ομάδα μου πιεζόταν αρκετά μετά τα τελευταία αποτελέσματα».

Για το αν αυτή η νίκη μπορεί να βγάλει την ομάδα του από την πίεση: «Μόνο το μυαλό μας το ξέρει. Όλες οι ομάδες προσπαθούν για το καλύτερο, οπότε πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουμε τη δύναμή μας. Η ομάδα έπαιξε πολύ άσχημα στο τελευταίο διάστημα. Αν κάνουμε ένα διπλό την ερχόμενη αγωνιστική πιστεύω ότι θα είμαστε ασφαλής σε ότι αφορά την παραμονή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0