Basket Talk

Καστρίτης: «Η αποβολή του Τζούστον αλλοίωσε το αμυντικό πλάνο μας»

Καστρίτης: «Η αποβολή του Τζούστον αλλοίωσε το αμυντικό πλάνο μας»
Το πάλεψε ο Άρης, αλλά οι απουσίες έγιναν αισθητές στο τέλος του αγώνα με το Λαύριο. 
Παρά τις πολλές απουσίες, ο Άρης κοίταξε στα μάτια το Λαύριο, φτάνοντας μάλιστα κοντά στην εκτός έδρας νίκη, ωστόσο, στο φινάλε στέρεψε από δυνάμεις όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Νομίζω ότι στο τέλος ξεμείναμε από δυνάμεις ενώ η αποβολή του Τζούστον με πέντε φάουλ αλλοίωσε το αμυντικό μας πλάνο. Συν τοις άλλοις, το Λαύριο διαχειρίστηκε καλύτερα από εμάς 1-2 κατοχές. Ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. 

Πλέον όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στην ομάδα αλλά έχουμε δεσμευτεί να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα. Δεν είναι μόνο η απουσία του Χάνλαν. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προετοιμάζεις την ομάδα όταν σε σταθερή βάση απουσιάσουν τουλάχιστο τρεις-τέσσερις παίκτες. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Όταν σ’ αυτούς τους παίκτες βρίσκεται ένας με μεγάλη επιρροή στην απόφαση ή στο σκοράρισμα, προφανώς η δουλειά σου γίνεται δυσκολότερη. Μας διευκολύνει η παρουσία των παικτών. Η θέλησή τους, η καρδιά και η ψυχή που δείχνουν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0