Basket Talk

Ζάρας: «Να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα»

Ζάρας: «Να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα»
Για τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η Λάρισα στο Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή (Σάββατο 19/3, 17:00) αλλά και στα στοιχεία που απαιτούνται για να περάσουν αλώβητοι, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Ζάρας.
Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση μετά από απραξία μιας εβδομάδας λόγω των κρουσμάτων που είχαμε στις τάξεις της ομάδας μας. Πρoέχει η υγεία των συνανθρώπων μας. Και αφού πλέον είμαστε και πάλι όλοι υγιείς, το Σάββατο έχουμε παιχνίδι στο Ιβανώφειο, με τον Ηρακλή

Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες με τελευταία αυτήν στο Λαύριο. Όπως και να έχει όμως, το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι μια δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για οποιαδήποτε ομάδα. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο όσα δουλέψαμε με τον προπονητή μας μεσοβδόμαδα με στόχο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του τελευταίο διαστήματος.

Στα θετικά συγκαταλέγεται επίσης και το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμού, κάτι το οποίο δίνει πολύτιμες λύσεις στα χέρια του προπονητή μας, την στιγμή που τις χρειάζεται».

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0