Basket Talk

Δέδας: «Αχαριστία να βρίζουν το σπίτι μου κάποιοι φίλαθλοι»

Δέδας: «Αχαριστία να βρίζουν το σπίτι μου κάποιοι φίλαθλοι»
Ξέσπασε κατά των οπαδών του Άρη ο Στέφανος Δέδας, που θα περίμενε περισσότερο σεβασμό. 
Σχετικά Άρθρα

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάτη των φίλων του Άρη ο Στέφανος Δέδας, που τα «άκουσε» στο Αλεξάνδρειο

«Ο μοναδικός που δεν έχει κάνει προσφυγή σε αυτή την ομάδα (σ.σ. τον Άρη) είμαι εγώ για χρήματα μισής σεζόν (σ.σ. ήταν μέλος του τεχνικού τιμ το 2009-11). Το θεωρώ αχαριστία, να βρίζουν το σπίτι μου κάποιοι φίλαθλοι, όχι όλος ο κόσμος, για μια χρονιά που δούλεψα τζάμπα εδώ. Ίσως πρέπει να αλλάξω και εγώ την στάση μου, σεβασμός μηδέν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ

Κατά τα άλλα για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άρη, ήταν καλύτερος στην τελευταία περίοδο. Είναι πολύ απλό, πίεσε τα γκαρντ μας και καταρρεύσαμε. Εκτός έδρας δεν έχουμε την ποιότητα να ελέγξουμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοι με την αθλητικότητα και την πίεση παίζουν για  να πάρουν το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε σε καταπληκτική μέρα για να κρατηθούμε».

Για τις επιστροφές παικτών: «Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες, ο Ανγκόλα θέλει έναν μήνα ακόμα, ο Λάνγκφορντ, ο Κόνιαρης ετοιμάζονται. Δεν ανησυχώ για το τελείωμα της σεζόν, έχουμε καλή ομάδα. Πρόβλημα είναι αυτές οι βραδιές που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σωματικά. Το ξέρει ο αντίπαλος και εκεί χτυπάει».

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0