Basket Talk

Ο Κουίνσι Έισι έκανε 5 φάουλ σε 186 δευτερόλεπτα συμμετοχής: 2η πιο γρήγορη αποβολή στην ιστορία!

Ο Κουίνσι Έισι έκανε 5 φάουλ σε 186 δευτερόλεπτα συμμετοχής: 2η πιο γρήγορη αποβολή στην ιστορία!
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή θα μείνει στην ιστορία για τη συμμετοχή του 15χρονου Γιάννη Κομνιανίδη, για τα 15 λάθη του Μάικ Χένρι αλλά και για την φοβερή επίδοση (#not) του Κουίνσι Έϊσι!
Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μπήκε στο παρκέ στην 1η περίοδο και πρόλαβε να κάνει τρία φάουλ σε δύο λεπτά συμμετοχής. Χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον Μπαρτζώκα στο 2ο ημίχρονο αλλά χρεώθηκε με το 4ο του φάουλ και με τεχνική ποινή μέσα σε ένα λεπτό και αποβλήθηκε μετά από 3 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα συμμετοχής!

Η αποβολή του Εϊσι με 5 φάουλ είναι η δεύτερη γρηγορότερη στην ιστορία της Basket League! Στο μέχρι πρότινος Top-3 υπήρχε πάντα στην εξίσωση η ομάδα του Ολυμπιακού ως εξής:

Η πιο γρήγορη αποβολή με 5 φάουλ καταγράφθηκε τη σεζόν 1995-96 και στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός όπου ο Σωτήρης Νικολαϊδης, τότε παίκτης του «δικέφαλου» και πατέρας του Αλέξανδρου που ανήκει στους ερυθρόλευκους (και παίζει δανεικός στο Λαύριο) έμεινε στο παρκέ πριν αποβληθεί για 2 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα!

Η δεύτερη πιο γρήγορη αποβολή μέχρι να την ξεπεράσει το Σάββατο το βράδυ ο Εϊσι ήταν ενός άλλου ερυθρόλευκου. Του Σέρβου σέντερ Νικόλα Μιλουτίνοβ ο οποίος στον 5ο τελικό των πλέι-οφ της σεζόν 2017-18 είχε αποβληθεί μετά από 3 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα!

Όσο για την αμέσως μετά πιο γρήγορη αποβολή ήταν πάλι σε τελικό πλέι-οφ και πιο συγκεκριμένα τον 1ο της σεζόν 2012-13 ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» μόνο που δράστης ήταν ο «πράσινος» Κώστας Τσαρτσαρής σε 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα!

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0