Basket Talk

Πόποβιτς για το ρεκόρ του: «Δεν ανήκει σε μένα, ανήκει σε εμάς» (video)

Πόποβιτς για το ρεκόρ του: «Δεν ανήκει σε μένα, ανήκει σε εμάς» (video)

Για το ιστορικό του ρεκόρ μίλησε ο Γκρεγκ Πόποβιτς έπειτα από τη νίκη των Σπερς επί των Τζαζ.

Ένα ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε ο Γκρεγκ Πόποβιτς καθώς με τη νίκη των Σπερς επί των Τζαζ, έγινε ο πρώτος προπονητής που έχει καταγράψει τις περισσότερες νίκες στο NBA. Ο ίδιος σε δηλώσεις το στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Η νίκη με κάνει να νιώθω καλύτερα από το ρεκόρ. Αυτό που έγινε δεν ανήκει σε μένα, αλλά σε όλους μας. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Πάντα δίδασκα στους παίκτες μου πως πρέπει να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Είχα την ευλογία να έχω εξαιρετικούς παίκτες, προπονητές και σταφ δίπλα μου σε αυτή την υπέροχη πόλη που πάντα μας στήριζε. Γι' αυτό όλοι μας μοιραζόμαστε αυτό το ρεκόρ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Πολλοί με βοήθησαν στη διαδρομή αυτή και θα ήταν δύσκολο να τους ονομάσω όλους. Κάποιοι πόνταραν σε μένα, κυρίως ο Λάρι Μπράουν και ο Ντον Νέλσον. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα πράγματα πήγαν καλά. Ο Νέλι (σ.σ. Νέλσον) μού έδωσε δουλειά όταν δεν είχα καμία το 1992. Είναι λίγο περίεργο τώρα να τον ξεπερνάω σε νίκες, γιατί αυτός ο άνθρωπος έσωσε την οικογένειά μου».

«Κανένας από μας δεν κοουτσάρει για τα ρεκόρ, αλλά για να κερδίζει. Το κάνουμε γιατί μας αρέσει να διδάσκουμε και μας αρέσει να βλέπουμε παιδιά να εξελίσσονται ως παίκτες και ως άνθρωποι. Τα ρεκόρ μπροστά σε αυτά δεν είναι σημαντικά», συνέχισε.

Για τους παίκτες του που πανηγύριζαν μαζί  του: «Ξέρουν πόσο μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Γι' αυτό θα τους βάλω να τρέχουν πριν το αυριανό ματς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0