Basket Talk

Δεν σταματούσαν να τσακώνονται και πάλι, Ντουράντ και Εμπίντ! (video)

Δεν σταματούσαν να τσακώνονται και πάλι, Ντουράντ και Εμπίντ! (video)

Κέβιν Ντουράντ και Τζοέλ Εμπίντ έδωσαν συνέχεια στην εντός παρκέ κόντρα τους, στην αναμέτρηση των Σίξερς με τους Νετς στη Φιλαδέλφεια, σε ένα σκηνικό που μόνο πρωτοφανές δεν χαρακτηρίζεται!

Κάτι που δεν έγινε για πρώτη φορά, αλλά αντιθέτως είναι πλέον… συνήθεια, έλαβε χώρα στην αναμέτρηση των Σίξερς με τους Νετς στη Φιλαδέλφεια, με τους Κέβιν Ντουράντ και Τζοέλ Εμπίντ να μην σταματούν να τσακώνονται καθ’ όλη την διάρκεια του ματς.

Αναλυτικότερα, μετά από ένα φάουλ που σφυρίχτηκε στον KD πάνω στον Καμερουνέζο σέντερ, ενώ εκείνος ζητούσε να δοθεί επιθετικό, αμφότεροι δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν σαν τα κοκόρια. Τελευταίος γέλασε, πάντως, ο Ντουράντ, καθώς η ομάδα του Μπρούκλιν κυριάρχησε με 129-100.

Μετά τον τελευταίο τους καβγά, στα τέλη Δεκεμβρίου, είχαν και οι δύο τονίσει πως δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσά μας. Έχω ξαναπεί πως αν υπάρχει ένας παίκτης που έχει το ίδιο ταλέντο με μένα ή και μεγαλύτερο, αυτός είναι ο KD», είχε πει ο Εμπίντ, με τον Ντουράντ να συμπληρώνει: «Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, αλλά υπάρχει πάντα η φλόγα του ανταγωνισμού που βγαίνει στην επιφάνεια. Μου αρέσει αυτός ο ανταγωνισμός, γιατί μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0