Basket Talk

Μιλγουόκι Μπακς – Φοίνιξ Σανς 132-122: 7ο σερί double-double ο Αντετοκούνμπο και τρομερός Μίντλετον!

Μιλγουόκι Μπακς – Φοίνιξ Σανς 132-122: 7ο σερί double-double ο Αντετοκούνμπο και τρομερός Μίντλετον!

Το σερί των Μπακς και του Γιάννη συνεχίστηκαν, με τους πρώτους να φεύγουν με τη νίκη επί των Σανς χάρη στο 7ο σερί double-double του διεθνή άσου.

οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν οι νικητές στο Fiserv Forum, επικρατώντας των Φοίνιξ Σανς με 132-122 για να επεκτείνουν το σερί νικών τους στους τέσσερις αγώνες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 19 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ για να καταγράψει το έβδομο συνεχόμενο double-double του ενώ ο Κρις Μίντλετον χρειάστηκε να ...φτάσει σε ρεκόρ-σεζόν με 44 πόντους.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Σανς είχαν να ηττηθούν από τις 3 Φεβρουαρίου. Την ίδια στιγμή, ο Αντετοκούνμπο και ο Μίντλετον συγκέντρωσαν και οι δύο 17 πόντους στα πρώτα 24 λεπτά και ο Σερζ Ιμπάκα πρόσθεσε εννέα.

Βέβαια, ο Έλληνας σούπερ σταρ, δύο φορές MVP, που έκανε το πέμπτο φάουλ 7:40 πριν το τέλος το αγώνα, έμεινε σε μόλις δύο πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη, ο Άιτον είχε 30 πόντους και οκτώ ριμπάουντ  για τους Σανς , που έπαιζαν χωρίς τον Κρις Πολ, ενώ ο Κάμερον Πέιν είχε 23 πόντους και οκτώ ασίστ. 

Τα έντεκα τρίποντα του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (με συνολικά 35 πόντους)...«υπέγραψαν» τη νίκη των Γιούτα Τζαζ με 116-103 επί των Θάντερ στην Οκλαχόμα , παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ποκουσέβσκι, ο οποίος έφτασε σε double-double με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τriple-double (46 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ) από τον Νίκολα Γιόκιτς στη δύσκολη νίκη των Νάγκετς στην παράταση απέναντι στους Πέλικανς με 138-130. 

Παράλληλα, τέλος στο νικηφόρο σερί των Κλίπερς έβαλαν οι Νικς, νικώντας  με 116-93 στο Λος Άντζελες, έχοντας κορυφαίο τον Μπάρετ με 24 πόντους ενώ την ήττα γνώρισαν με 123-112 οι Γκρίζλις στο Χιούστον κόντρα στους Ρόκετς , που με τη σειρά τους...σταμάτησαν ένα αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη.

Οι Καβαλίερς που επικράτησαν στο Κλίβελαντ των Ράπτορς με 104-96, σε ένα παιχνίδι όπου οι νικητές είδαν τον Άλεν να αποχωρεί με κάταγμα σε δάχτυλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0