Basket Talk

#Calathes_Assists: Σίνγκλτον, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις αποθεώνουν Καλάθη στο BN Sports

#Calathes_Assists: Σίνγκλτον, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις αποθεώνουν Καλάθη στο BN Sports

Δύο πρώην συμπαίκτες και ένας μεγάλος αντίπαλος μιλάνε αποκλειστικά στο BN Sports για το ρεκόρ του Νικ Καλάθη στις ασίστ στην ιστορία της Ευρωλίγκα και τον αποθεώνουν!

Σχετικά Άρθρα

Κρις Σίνγκλτον: “Μάγος με τη μπάλα ο Καλάθης”

“Ο Νικ Καλάθης είναι ένας μάγος με τη μπάλα. Έχει αριστεύσει σε αυτό που κάνει εδώ και καιρό και είναι τιμή μου που μπόρεσε να τον βοηθήσω κι εγώ να φτάσει σε αυτό το μοναδικό επίτευγμα. Έχει ακόμα πολλά χρόνια να προσθέσει στην καριέρα του. Θα τον παρακολουθώ με προσμονή”.

σινγκλετον_ελληνικο.png

Κιθ Λάνγκφορντ: “Ο Νικ ρισκάρει να κάνει λάθος κάτι που χαρακτηρίζει τους μεγάλους παίκτες”

“Μερικά χρόνια πριν παρακολουθούσα το παιχνίδι του Νικ και περισσότερο από όλα σέβομαι την πνευματική του σκληράδα. Όλοι μιλάνε για τις πάσες του, για το πως μοιράζει το παιχνίδι, το πως μπορεί να βρίσκει τον ελεύθερο συμπαίκτη και να πασάρει και με τα δύο χέρια. Όμως αυτό που λατρεύω και σέβομαι περισσότερο επάνω του είναι η προθυμία να ρισκάρει ακόμη και αν κάνει λάθος. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που ο περισσότερος κόσμος δεν καταλαβαίνει αναφορικά στους μεγάλους παίκτες. Πρέπει να πάρεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θες να μπορείς να “επιστρέψεις” δυνατός. Ο Νικ είναι η επιτομή αυτού του στυλ παιχνιδιού. Το αξίζει το ρεκόρ”.

λανγκφορντ_ελληνικο.png

Γιόνας Ματσιούλις: “Πασάρει ακόμη και αν έχει λίγες πιθανότητες να το πετύχει”

“Ο Καλάθης είναι ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας και πασέρ. Πάντα προσπαθεί να βγάλει μία πάσα ακόμη και αν έχει λίγες πιθανότητες η πάσα να είναι επιτυχημένη. Αν όμως τα καταφέρει σε αυτή την περίπτωση θα έχει “βγάλει” όχι μόνο μία ασίστ αλλά μία φοβερή φάση”.

ματσιουλις_ελληνικο.png


Βασιλική Καραμούζα, Έκτορας Σταυρόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0