Basket Talk

#Calathes_Assists: Μάικ Μπατίστ αποκλειστικά στο BN Sports: «Φανταστικός αμυντικός, εκπληκτικός χαρακτήρας»

#Calathes_Assists: Μάικ Μπατίστ αποκλειστικά στο BN Sports: «Φανταστικός αμυντικός, εκπληκτικός χαρακτήρας»
Πρόλαβε τον Νικ στις τελευταίες του σεζόν ως παίκτης στον Παναθηναϊκό και πλέον τον απολαμβάνει από το πόστο του βοηθού προπονητή στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς. Ο Μάικ Μπατίστ μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για το ρεκόρ του Νικ Καλάθη!
Σχετικά Άρθρα

"Ο Νικ έχει μία ξεχωριστή ικανότητα όχι απλά να πασάρει αλλά να βρίσκει την καλύτερη δυνατή επιλογή, τον συμπαίκτη που βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να σουτάρει και να σκοράρει” είπε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού εν μέσω των αγώνων του ΝΒΑ ο… Μιχάλης Μπατιστάκης.

Αυτό που κάνει τον Καλάθη Μοναδικό δεν είναι οι πάσες του. Ο Νικ είναι ένας φανταστικός αμυντικός και ένας εκπληκτικός χαρακτήρας εντός και εκτός γηπέδου που έχει την ικανότητα να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Ένας πραγματικός επαγγελματίας" λέει ο Μπατιστ με θαυμασμό για τον κάποτε συμπαίκτη του.

μαικ_μπατιστ_ελληνικό.png

Του βάλαμε δύσκολα του Μάικ και του θέσαμε το δίλημμα Σπανούλης ή Καλάθης επειδή στον Παναθηναϊκό συνυπήρξε και με τους δύο. Έβγαλε λοιπόν το κοστούμι του προπονητή, φόρεσε ξανά τα σνίκερς και απέφυγε με ντρίπλα που θα ζήλευαν Σπανούλης και Καλάθης να απαντήσει ευθαίως…

"Μη μου βάζετε τέτοιες ερωτήσεις (γέλια). Είναι απίθανο να απαντηθούν. Δεν μπορώ να διαλέξω έναν από τους δύο ειλικρινά. Είχα την τιμή να μου πασάρουν αμφότεροι τη μπάλα, να βγάλουμε καταστάσεις pick n roll στους αγώνες αφού είναι φοβεροί πασέρ. Ο Νικ αξίζει το ρεκόρ και είναι φοβερό που ξεπερνάει τον Βασίλη” απάντησε και έκλεισε την κουβέντα λέγοντας πως “η κορυφή του αξίζει του Νικ, γιατί έχει προσπαθήσει πολύ σκληρά για να φτάσει σε αυτή”.

Γιάννης Ψαράκης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0