Basket Talk

#Calathes_Assists: ΝτεΣον Τόμας αποκλειστικά στο BN Sports: «Πάντα νοιάζεται για τους συμπαίκτες του όπως κάνουν οι ηγέτες»

#Calathes_Assists: ΝτεΣον Τόμας αποκλειστικά στο BN Sports: «Πάντα νοιάζεται για τους συμπαίκτες του όπως κάνουν οι ηγέτες»

Μετά τον Τζέιμς Γκιστ ο ΝτεΣον Τόμας ήταν ο αποδέκτης των περισσότερων ασίστ στο διάστημα που έπαιξε στον Παναθηναϊκό δίπλα στον Νικ Καλάθη. Κάτι που ο Αμερικανός δεν θα ξεχάσει ποτέ...

Σχετικά Άρθρα

Μιλώντας αποκλειστικά στο BN Sports ο νυν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου στάζει μέλι για τον Νικ Καλάθη. “Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Νικ. Είναι από τους καλύτερους πασέρ που έχω παίξει ποτέ στην καριέρα μου. Είναι τρομερό επίτευγμα και του αξίζει απόλυτα” είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Η σχέση μας ήταν εξαιρετική μέσα και έξω από το γήπεδο. Στον αγωνιστικό χώρο είχαμε πολύ καλή χημεία, έκανε τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη. Το γεγονός ότι είναι 2 μέτρα και μπορεί να πασάρει με αυτόν τον τρόπο, δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς παίκτες να σκοράρουν”.

τομας_ελληνικο.png

Ο Τόμας έχει μόνο καλές αναμνήσεις από τη συνύπαρξή του με τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό. “Ο Νικ ήταν τρομερός τύπος και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ενδιαφερόταν για τους υπόλοιπους παίκτες, προσπαθούσε να μας κάνει χαρούμενους, μας καλούσε σπίτι του. ΄Όταν κάτι δεν πήγαινε καλά αυτός προσπαθούσε να καθαρίσει το μυαλό μας. Σε γενικές γραμμές είναι ένας φοβερός άνθρωπος. Μπορεί να μην είναι ο πρώτος σκόρερ, αλλά πάντα νοιάζεται για τους άλλους και θέλει όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Και αυτό είναι κάτι που κάνουν οι ηγέτες. Και μέσα στο παιχνίδι βοηθούσε τους πάντες με τις ασίστ του. Του αξίζουν εύσημα”.

Όσο για το αν έχει ακόμη επαφή μαζί του; “Μια στο τόσο μιλάμε, τσεκάρουμε ο ένας τον άλλον για να δούμε αν είναι όλα καλά. Όμως κάθε φορά που βρισκόμαστε ξέρουμε ότι υπάρχει μόνο αγάπη μεταξύ μας. Είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ-γκαρντ και έκανε τη δουλειά μου πιο εύκολη. Του τρέφω μεγάλη αγάπη για αυτό”.

Βασίλική Καραμούζα

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0