Basket Talk

Δακρυσμένος Παπανικολάου μετά τη λήξη του τελικού: «Ήταν προσωπικό το θέμα, έφυγε ένα βάρος από πάνω μας» (video)

Δακρυσμένος Παπανικολάου μετά τη λήξη του τελικού: «Ήταν προσωπικό το θέμα, έφυγε ένα βάρος από πάνω μας» (video)
Ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε για το ξέσπασμά του, μετά το τέλος του τελικού με τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του να κατακτά το τρόπαιο!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο συγκινημένος Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό

Για τα δάκρια μετά τη λήξη του ματς: «Υπάρχει συγκίνηση, είναι λογικό, είναι πολλά τα χρόνια από την τελευταία κατάκτηση και ήμουν παρών τότε. Κατά κάποιο τρόπο ήταν προσωπικό το θέμα, γιατί δεν τα καταφέραμε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εδώ. Ήταν σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μας και το χρωστούσαμε αυτό το τρόπαιο στους εαυτούς μας, τους προέδρους και φυσικά τον κόσμο μας».
«Δώσαμε όλοι το κάτι παραπάνω και καταφέραμε να πάρουμε στο τέλος τη νίκη, ο Βεζένκοφ ήταν φοβερός και στα δύο ματς αλλά σήμερα βγήκαν μπροστά και άλλα παιδιά όπως ο Μακίσικ και ο Τάιλερ (σ.σ. Ντόρσεϊ). Φοβερός και ο Τόμας (σ.σ. Ουόκαπ) πάνω στον εξαιρετικό Νέντοβιτς, που έχει τον αμέριστο σεβασμό μου, κατάφερε να τον περιορίσει στο τέλος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στη νίκη». 




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0