Basket Talk

Πρίφτης: «Καμία ήττα δεν είναι αποδεκτή – Στόχος μας οι τίτλοι στην Ελλάδα»

Πρίφτης: «Καμία ήττα δεν είναι αποδεκτή – Στόχος μας οι τίτλοι στην Ελλάδα»

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα.

 

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια ακόμη ήττα αυτή τη φορά από την Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Πρίφτης, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόσο πως καμιά ήττα δεν είναι αποδεκτή, ενώ τόνισε πως η σεζόν είναι μεγάλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Είχαμε ένα κακό 2ο δεκάλεπτο. Εκεί προκαλέσαμε κακό στους εαυτούς μας. Είναι προφανές ότι η Μπαρτσελόνα παίζει σκληρά. Αν δεν παίζεις στο ίδιο επίπεδο, θα χάσεις εύκολα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κανείς όταν αντιμετωπίζει την "Μπάρτσα". Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το παιχνίδι της, όλα είναι διαφορετικά. Αυτό ήταν το βασικό λάθος που κάναμε. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον κόουτς Σάρας και την Μπαρτσελόνα. Εμείς συνεχίζουμε».

Για τις φετινές ήττες του Παναθηναϊκού στην Euroleague:

«Δυστυχώς, φέτος έχουν υπάρξει κάποια ματς που έχουμε χάσει στο τελευταίο σουτ. Αυτό θέλουμε να το χάσουμε. Δεν είναι ότι αδιαφορούμε για την Euroleague, θέλουμε να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με απουσίες και αυτό μας στοίχισε. Πρέπει να το λάβουμε υπ' όψιν. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η σεζόν είναι μεγάλη».

Για το εύρος της «πράσινης» ήττας στη Βαρκελώνη:

«Καμία ήττα δεν είναι αποδεκτή. Δεν αποδεχόμαστε καμία ήττα. Προφανώς, είμαστε απογοητευμένοι. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια, η Μπαρτσελόνα παίζει με έναν τέτοιο τρόπο και έχει τέτοια δύναμη, που πήρε και μεγάλη διαφορά».

Για το αν υπάρχουν θετικά στοιχεία που κρατάει το «τριφύλλι» και για την εξέλιξη παικτών σαν τον Λευτέρη Μαντζούκα:

«Σε δύο εβδομάδες έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο, που αποτελεί στόχο για εμάς. Έχουμε και το πρωτάθλημα και πρέπει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας. Την ίδια στιγμή, μέσα στη σεζόν, έχουμε την ευκαιρία να εξελίξουμε κάποιους νέους παίκτες σαν τον Μαντζούκα, που είδατε απόψε ή τον 15χρονο Αβδάλα. Όπως είπατε, η σεζόν είναι δύσκολη. Πρέπει να βάλουμε κι άλλους στόχους, σαν αυτούς που αναφέρατε. Παράλληλα, πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να πάρουμε τους δύο εγχώριους τίτλους».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0