Basket Talk

Ευρωλίγκα: MVP της αγωνιστικής ο Τζέιμς Νάναλι! (video)

Ευρωλίγκα: MVP της αγωνιστικής ο Τζέιμς Νάναλι! (video)

Ο Τζέιμς Νάναλι πήρε από… το χέρι την Μακάμπι και την οδήγησε σε ένα σημαντικό διπλό στη Λιθουανία και χάρη στην πολύ καλή του επίδοση, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ τον ανέδειξε MVP της αγωνιστικής!

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί ο Τζέιμς Νάναλι να μην μπόρεσε να βοηθήσει την Μακάμπι το μεγαλύτερο διάστημα του 2022, αλλά κατάφερε να βάλει την υπογραφή του και να δώσει ένα σημαντικό «διπλό» για τους Ισραηλινούς μέσα στο Κάουνας.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ζαλγκίρις, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 32 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόνο 1 λάθος με 5/7 τρίποντα, σε κάτι λιγότερο από 35 λεπτά συμμετοχής. Παρόλο που η αγωνιστική απραξία τον είχε κρατήσει στα… πιτς εκείνος έκανε ένα πολύ δυναμικό «ξεμούδιασμα» και αναδείχθηκε ο MVP της 24ης αγωνιστικής χάρη σε αυτή του την σπουδαία εμφάνιση (PIR: 36)!

Να σημειωθεί πως ο Τζέιμς Νάναλι αναδείχθηκε MVP για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετά από 101 αγώνες
Οι παίκτες που ακολούθησαν πίσω από τον Αμερικανό με τις καλύτερες επιδόσεις της αγωνιστικής ήταν ο Μάικ Τζέιμς (PIR: 29) και ο Τζόρνταν Λόιντ (PIR: 29), οι οποίοι σκόραν 29 πόντούς απέναντι στον Παναθηναϊκό και 23 πόντους απέναντι στη Μπασκόνια αντίστοιχα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0