Basket Talk

Στην Εφές το τουρκικό ντέρμπι, υπέταξε με 91-71 τη Φενέρμπαχτσε

Στην Εφές το τουρκικό ντέρμπι, υπέταξε με 91-71 τη Φενέρμπαχτσε
Ένα ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο ήταν αρκετό για να υποτάξει η Αναντολού Εφές τη Φενέρμπαχτσε στην 19η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. 
Στα χέρια της Εφές κατέληψε το μεγάλο τουρκικό ντέρμπι. Η περσινή πρωταθλήτρια της Euroleague, παρότι δεν είχε στον πάγκο της τον Εργκίν Αταμάν, υπέταξε με 91-71 τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 14-4. Παρά την ήττα, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15-4. 

O Βασίλιε Μίτσιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Αναντολού μετρώντας 26 πόντους και 7 ασίστ, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε εν πολλοίς στο ξέσπασμα των γηπεδούχων στην τελευταία περίοδο. Πέραν της νίκης, η Εφές είδε τον Σέιν Λάρκιν να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φινάλε του πρόσφατου αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 

Κάτω από τη βάση έμειναν οι Ντέβιν Μπούκερ (0/5 σουτ) και Ακίλε Πολονάρα (2/12 σουτ), μη μπορώντας να καλύψουν το αν μη τι άλλο δυσαναπλήρωτο κενό του Γιαν Βέσελι. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Πιερία Χένρι (24 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Μάρκο Γκούντουριτς (21 πόντοι). 

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 47-41, 66-63, 91-71

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0