Basket Talk

Καρμέλο Άντονι: Άναψαν τα αίματα και λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με οπαδό των Σίξερς! (video)

Καρμέλο Άντονι: Άναψαν τα αίματα και λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με οπαδό των Σίξερς! (video)

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Καρμέλο Άντονι και έναν οπαδό των Φιλαδέλφεια Σίξερς λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, με τον παίκτη των Λέικερς να πηγαίνει προς το μέρος του!

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο «Wells Fargo Center», στην έδρα των Φιλαδέλφεια Σίξερς και ενώ οι γηπεδούχοι υπερτερούσαν με 94-78, των Λέικερς, ένας οπαδός των Σίξερς έφτασε τον Καρμέλο Άντονι στα όρια του!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναπαράγουν αμερικάνικες πηγές ο οπαδός χλέυαζε τον 37χρονο σταρ, για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού και τον αποκαλούσε «boy». Γεγονός που είχε αρχίσει να εκνευρίζει τον Καρμέλο. Σε συνδυασμό μάλιστα με την αστοχία που είχε ο Άντονι (4/11 σουτ εντός παιδιάς), ο φίλαθλος συνέχισε να… πικάρει τον παίκτη λέγοντας του «πήγαινε στην γωνία, συνέχισε να σουτάρεις αγόρι μου».

Ο Καρμέλο, βγήκε από τα ρούχα του και κινήθηκε προς το μέρος του για να του… ψάλει μερικά γαλλικά! Οι διαιτητές ευτυχώς επενέβησαν άμεσα απομακρύνοντας τον παίκτη των Λέικερς, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι ασφαλείας απομάκρυναν τον φίλαθλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0