Basket Talk

Ο Χαβιέρ Χουστίθ παλεύει 3 χρόνια με έναν τραυματισμό και βλέπει την καριέρα του να λήγει πρόωρα!

Ο Χαβιέρ Χουστίθ παλεύει 3 χρόνια με έναν τραυματισμό και βλέπει την καριέρα του να λήγει πρόωρα!
Ένας τραυματισμός που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια τον Χαβιέρ Χουστίφ, βάζει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Κουβανός σέντερ της Σαραγόσα, Χαβιέρ Χουστίθ, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση του τραυματισμού του στο γόνατο, που τον ταλαιπωρεί εδώ και τρία χρόνια. 

Ο 29χρονος ψηλός ανέφερε ότι ουσιστικά βλέπει την καριέρα του να τελειώνει πρόωρα, αφού οι γιατροί δεν πιστεύουν ότι μπορεί να ξαναπαίξει! «Οι γιατροί μου λένε ότι είναι αδύνατο να επιστρέψω, αλλά δεν θέλω να βάλω ένα τέλος σε αυτό, θα συνεχίσω να προσπαθώ, ελπίζω να εφεύρουν κάτι. Έχω την ψευδαίσθηση και το όνειρο ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά το γόνατο δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε. Θα εκμεταλλευτώ το υπόλοιπο της σεζόν, στην οποία εξακολουθώ να έχω συμβόλαιο με την Σαραγόσα και τα μέσα που έχω καθημερινά, τα οποία δεν θα είχα στην Κούβα, για να δω πώς πάει το γόνατο», ανέφερε ενδεικτικά.  

Και συνέχισε, υπογραμμίζοντας πόσο ψυχοφθόρα ήταν όλη αυτή η διαδικασία τα τελευταία χρόνια: «Ήταν αρκετά δύσκολο. Έψαξα για αθλητικό ψυχολόγο γιατί απλά δεν έβλεπα επιλογή, με βοήθησε πολύ και συνεχίζω να δουλεύω μαζί του. Ήταν δύσκολο γιατί μερικές φορές έρχομαι στα αποδυτήρια κλαίγοντας, αλλά στο τέλος ακόμα δουλεύω και εκμεταλλεύομαι τον χρόνο. Έρχομαι για να στηρίξω την ομάδα από τη γωνία του πάγκου και ακόμα ονειρεύομαι να επιστρέψω, αν και ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα».

Τέλος, ο Χουστίθ είπε ότι βλέπει αρκετά ζεστά το θέμα της προπονητικής, μιας και δε θέλει να απομακρυνθεί από το χώρο του μπάσκετ: «Γράφτηκα στο μάθημα προπονητικής για να δω αν μπορώ να γίνω μια μέρα και να κάνω πρακτική στην EBA. Ελπίζω να ανέβω επίπεδο. Νιώθω άνετα με τα αγόρια κι αυτά νιώθουν ενθάρρυνση, αυτό επίσης με βοηθάει». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0