Basket Talk

Το Γκονζάγκα ακύρωσε το διαρκείας του... αρνητή Τζον Στόκτον

Το Γκονζάγκα ακύρωσε το διαρκείας του... αρνητή Τζον Στόκτον
Ο Τζον Στόκτον λέει όχι σε κορωνοϊό, μάσκες και εμβόλια, «αναγκάζοντας» το Γκονζάγκα να του ακυρώσει το εισιτήριο διαρκείας. 
Ο Τζον Στόκτον δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει δια ζώσης τα εναπομείναντα παιχνίδια του Γκονζάγκα τη φετινή σεζόν, αφού η πεισματική άρνησή του να φοράει μάσκα προστασίας στο γήπεδο, ανάγκασε την ομάδα να ακυρώσει το εισιτήριο διαρκείας του. 

Τι κι αν πέρασε εκεί τα κολλεγιακά του χρόνια (1980-84); Τι κι αν η φανέλα με το Νο12 κρέμεται από την οροφή του «McCartney Athletic Center» προς τιμήν του; Ο Τζον Στόκτον δεν ακολούθησε τους κανόνες και η διοίκηση της ομάδας δεν του χαρίστηκε.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, του είχαν ζητήσει επανειλημμένα να φοράει τη μάσκα του, μιας και είναι δημόσιο πρόσωπο και η παρουσία του ξεχώριζε αμέσως στις κερκίδες, ωστόσο, ο Στόκτον έχει δηλώσει ανοιχτά ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξη του κορωνοϊού και έχει ταχθεί κατά του εμβολιασμού. 

«Είμαι μέλος του προγράμματος του Γκονζάγκα από όταν ήμουν 5-6 χρονών. Γεννήθηκα κοντά στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και πήγαινα στους αγώνες του από όταν ήμουν παιδάκι. Η σχέση μας περνάει κρίση, αλλά δεν χάλασε. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε λύση, έστω και μέσω αυτής της σύγκρουσης.  Όταν αλλάξει ο κανονισμός, τότε θα πάρω πίσω το εισιτήριό μου», ανέφερε επί του θέματος ο Hall of Famer, που μέχρι σήμερα είναι πρώτος σε ασίστ και κλεψίματα στην ιστορία του NBA

«Δεν θα μιλήσουμε για συγκεκριμένες ενέργειες που έγιναν με συγκεκριμένα άτομα. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την επιβολή των πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας για τον COVID-19 και θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε πώς μπορούμε να μετριάζουμε καλύτερα τους κινδύνους που ενέχει ο κορωνοϊός, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα. Το Πανεπιστήμιο Γκοζάνγκα δίνει ύψιστη προτεραιότητα στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας των φοιτητών, των εργαζομένων και της κοινότητας», ανέφερε με τη σειρά του ο αθλητικός διευθυντής του Γκονζάγκα, Κρις Στάντιφορντ.

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0