Basket Talk

Πρίφτης: «Πήρα τεχνική ποινή γιατί το μισό μου παπούτσι πατούσε την γραμμή»

Πρίφτης: «Πήρα τεχνική ποινή γιατί το μισό μου παπούτσι πατούσε την γραμμή»

Τον λόγο για τον οποίο πήρε τεχνική ποινή εξήγησε ο Δημήτρης Πρίφτης, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Αντιμέτωπος με την ήττα από την Αναντολού Εφές ήρθε ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία, για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Ο Δημήτρης Πρίφτης έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δέχθηκε τεχνική ποινή, για την οποία τον είχαν προειδοποιήσει. Ο ίδιος τόνισε πως δέχθηκε την τιμωρία επειδή «απλά το μισό παπούτσι ακουμπούσε την γραμμή» έπειτα κάτι πήγε να προσθέσει, ωστόσο ο κόουτς δεν έδωσε συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα για να μην τιμωρηθεί από την διοργανώτρια Αρχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και μία σκληρή ήττα έτσι όπως ήρθε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Πιέσαμε για τη νίκη στο τέλος, δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο έπρεπε ενώ ήμασταν και άτυχοι. Όταν χάνεις ένα ματς με αυτόν τον τρόπο, πονάει. Συγχαρητήρια και στην Εφές για τη νίκη».

Για το τι έγινε στη τεχνική ποινή που δέχθηκε: 

«Δεν είπα κάτι στον διαιτητή και να σημειωθεί πως απάντησα μετά από ερώτηση. Μιλούσα στους παίκτες μου και απλά το μισό μου παπούτσι ακουμπούσε την γραμμή. Για να είμαστε δίκαιοι με είχαν προειδοποιήσει, αλλά αυτό έγινε. Νομίζω ότι... Όχι δεν νομίζω τίποτα».

Για την τελευταία φάση: 

«Όπως είδατε παίξαμε μία άμυνα ζώνης ώστε να αποδιοργανώσουμε την Εφές, Περιμέναμε ένα μπάσιμο και κάναμε double team, αλλά έγινε μία πάσα και βρέθηκε ελεύθερο σουτ και δεχθήκαμε το τρίποντο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0