Basket Talk

Σφαιρόπουλος: «Θα δώσουμε 33 αγώνες σε 110 μέρες»

Σφαιρόπουλος: «Θα δώσουμε 33 αγώνες σε 110 μέρες»
Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει της αναμέτρησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό. 
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague, προερχόμενη από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε ότι αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει απουσία, ενω μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την πρώην ομάδα του και τις φετινές της αποδόσεις. 

Αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του «λαού» ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι η πιο σταθερή ομάδα φέτος στην Euroleague. Παίζουν καλό μπάσκετ. Είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην θέση του άσου, κατά την γνώμη μου. Βασίζονται στην άμυνα και για εμάς είναι πρόκληση το να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα.

Έχουμε κάνει τις προπονήσεις μας και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε, ενώ έχουμε και παίκτες που επιστρέφουν από κορωνοϊό. Περιμένουμε επίσης γεμάτο γήπεδο. Δεν θα ήθελα πάντως να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία την κατάσταση με τον covid. Για 17 μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις πλήρεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, πρέπει να αποδώσουμε καλά απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο που έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις του. Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες.

Θα δώσουμε 33 αγώνες σε 110 μέρες, δεν υπάρχει... μυστική συνταγή για όλο αυτό, πρέπει να παλέψουμε σκληρά σε όλα τα ματς, αυτό είναι το ζητούμενο. Θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα ματς, όμως δεν θα ρισκάρουμε με την χρησιμοποίηση αθλητών που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0