Basket Talk

Λυκογιάννης ενόψει Στρασμπούρ: «Να έχουμε διάθεση και συγκέντρωση» (video)

Λυκογιάννης ενόψει Στρασμπούρ: «Να έχουμε διάθεση και συγκέντρωση» (video)
Για το δεύτερο παιχνίδι της Τετάρτης (12/1, 19.30) κόντρα στην Στρασμπούρ αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ για το δεύτερο ματς των play-In του BCL:

«Το πιο σημαντικό έχει να κάνει με τη διάθεση, τη συγκέντρωση και να πάμε δώσουμε μάχη. Αποτύχαμε πλήρως στο θέμα της συγκέντρωσης και αυτό πρέπει να κάνουμε πρώτα απ’ όλα. Η Στρασμπούρ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, με μεγάλη αθλητικότητα, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά και να ματσάρουμε την ενέργειά τους».

Για τον κορωνοϊό: «Μαζί με τον Ολυμπιακό είχαμε τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού, που έχει αφήσει πολλά κατάλοιπα στην ομάδα τα οποία ούτε εμείς ξέρουμε πόσο μεγάλα είναι. Όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί, αυτή είναι η πραγματικότητα της εποχής».

Για τις μεταγραφές: «Αργήσαμε χαρακτηριστικά στην αντικατάσταση του Κάρτερ με τον Ρίβερς. Για τον Ογκμπέιντε υπήρχε ασυμφωνία στον ρόλο που θέλαμε εμείς να έχει ο παίκτης στην ομάδα και τι ήθελε εκείνος. Μετά τον κορωνοϊό αντιληφθήκαμε ότι ο παίκτης δεν ήθελε να είναι εδώ. Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει θέμα κακοδαιμονίας με τους τραυματισμούς. Ακόμα και σήμερα λείπουν δύο παίκτες λόγω του τρίτου εμβολίου και λόγω μικροενοχλήσεων άλλος».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0