Basket Talk

Λι για ΠΑΟΚ: «Όταν έρχονται τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς» (video)

Λι για ΠΑΟΚ: «Όταν έρχονται τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς» (video)

Οι πρώτες δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα σέντερ του ΠΑΟΚ

Ο Άντονι Λι έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα, σήμερα (10/1) το μεσημέρι. Ο Αμερικανός είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε τη χαρά του στις πρώτες του δηλώσεις στο PAOK Sports Arena.

«Δεν είχα κάτι που να περιμένω. Ήταν βράδυ και μου είπαν ότι έχω μία πρόταση. Όταν άκουσα το όνομα του ΠΑΟΚ ενθουσιάστηκα», λέει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που είχε προλάβει να γνωρίσει τον ΠΑΟΚ mateco ως αντίπαλος.

«Έχω παίξει στην Ελλάδα, έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος και με ενθουσίασε η ιδέα να είμαι εδώ, σε αυτή την ατμόσφαιρα και με αυτούς τους οπαδούς, οπότε πήρα αμέσως αυτή την ευκαιρία», εξήγησε ο Αμερικανός.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας και εκεί, ο Άντονι Λι, εκτός από το νέο του προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες, συναντήθηκε και με τα μέλη της διοίκησης. Τον καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, Θανάσης Χατζόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης.

Αμέσως μετά, ο Αμερικανός παίκτης βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του γηπέδου και να μείνει για αρκετή ώρα στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ. Δήλωσε μάλιστα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ mateco: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Αυτές οι ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά. Και όταν έρχονται, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσεις ότι καλύτερο μπορείς. Θέλω λοιπόν κι εγώ να δώσω ότι μπορώ για να πάρουμε περισσότερες νίκες και να κάνω τους οπαδούς μας χαρούμενους και υπερήφανους».

Ο Άντονι Λι, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της Τετάρτης (12/1) με την Στρασμπούρ, θα αγωνιστεί με τον αριθμό «2» στη φανέλα του.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0