Basket Talk

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε 18 νέα κρούσματα – Αναβλήθηκε το ματς με την ΤΣΣΚΑ!

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε 18 νέα κρούσματα – Αναβλήθηκε το ματς με την ΤΣΣΚΑ!

Πλήρως αποδεκατισμένη η Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε 18 νέες μολύνσεις από COVID-19 στην ομάδα. Φυσικά η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν δύναται να γίνει, με την αναβολή της να ανακοινώνεται επίσης.

Νέα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα! Στα χθεσινά δύο κρούσματα κορωνοϊού (4/1), έρχονται να προστεθούν άλλα 18 (!) από τα οποία τα μισά αφορούν παίκτες και τα υπόλοιπα άτομα του σταφ.

Φυσικά η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 19η αγωνιστική της Euroleague που ήταν προγραμματισμένη αναβλήθηκε, αφού η Καταλανοί δεν συμπληρώνουν τον ελάχιστο αριθμό υγιών παικτών που χρειάζεται. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως μόλις ένα από τα ματς της τρέχουσας αγωνιστικής θα διεξαχθεί κανονικά, εκείνο ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Ζενίτ, αφού τα υπόλοιπα 8 έχουν αναβληθεί!

Η ανακοίνωση:

«Η Euroleague ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα, της 19ης ημέρας της διοργάνωσης, αναβλήθηκε. Ο σύλλογος της Βαρκελώνης ζήτησε τη διακοπή του αγώνα λόγω των 18 κρουσμάτων COVID-19 που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, μεταξύ αυτών 9 παίκτες και 9 άτομα του προσωπικού, και της αδυναμίας παρουσίασης του ελάχιστου αριθμού 8 παικτών που απαιτούνται.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί από την Euroleague τις επόμενες ημέρες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0