Basket Talk

ΠΑΟΚ: Με Ρίβερς αναχωρεί αύριο (4/1) για το Στρασβούργο

ΠΑΟΚ: Με Ρίβερς αναχωρεί αύριο (4/1) για το Στρασβούργο
Στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την πρώτη αναμέτρηση, στο πλαίσιο της διαδικασίας των Play-In του Basketball Champions League, με αντίπαλο τη Στρασμπούργκ, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τη γαλλική ομάδα, στη βάση της, την Τετάρτη (5/1), προσδοκώντας να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας που έχει η αντίπαλος του, για να χρειάζεται- με αυτόν τον τρόπο- μία ακόμη νίκη απέναντί της, ώστε να προκριθεί στους «16» του BCL (σ.σ. το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ορισμένο στις 12/1 και αν χρειαστεί τρίτο, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 19/1).

Το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη θα προπονηθεί αύριο το πρωί στο PAOK Sports Arena και στην πορεία η αποστολή θα «πετάξει» (15:35) από τη Θεσσαλονίκη για τη Φρανκφούρτη και από εκεί θα μετακινηθεί οδικώς για το Στρασβούργο

Στα πλάνα του Ελληνα τεχνικού δεν υπολογίζονται, αναγκαστικά, οι Μάλκομ Γκρίφιν, Βλάντο Γιάνκοβιτς, υφίσταται, όμως, ο νεοαποκτηθείς, Ντιμίτρι Ρίβερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι και να κάνει έτσι το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Συνολικά, το ταξίδι για τη Γαλλία θα κάνουν οι αθλητές: Ντιμίτρι Ρίβερς, Αντρέας Χριστοδούλου, Ζερμέιν Λοβ, Νίκος Καμαριανός, Ντέιβιντ ΝτιΛίο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Μάρβιν Τζόουνς, Βασίλης Τολιόπουλος, Ντέρεκ Ογκμπέιντε.

Το πρωί της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Rhenus Sport, το γήπεδο στο οποίο αργότερα το βράδυ (21:00), θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Στρασμπούργκ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0