Basket Talk

Από την καραντίνα του ξενοδοχείου στο γήπεδο και νικητής στο ντεμπούτο του στη Μογγολία ο Φραγκιάς!

Από την καραντίνα του ξενοδοχείου στο γήπεδο και νικητής στο ντεμπούτο του στη Μογγολία ο Φραγκιάς!
Διαστάσεις σεναρίου σειράς για το Netflix παίρνει το στόρυ της παρουσίας του Βασίλη Φραγκιά στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Μογγολίας που σας αποκάλυψε το BN Sports το πρωί της Κυριακής αφού ο Έλληνας τεχνικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη δίχως καλά-καλά να ξέρει τις… φάτσες των παικτών της ομάδας του.

Όσο γρήγορα έγινε η επαφή, η συμφωνία και το ταξίδι στην άλλη άκρη της γης για τον Έλληνα προπονητή άλλο τόσο γρήγορα εξελίχθηκαν τα πράγματα την Κυριακή το μεσημέρι. Ο Φραγκιάς βρισκόταν από την Πέμπτη το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή το πρωί σε υποχρεωτική καραντίνα λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου της χώρας και θα πήγαινε στο γήπεδο για να δει από κοντά την ομάδα του να αγωνίζεται σε ματς πρωταθλήματος.

φραγκιας2.jpg

φραγκιας3.jpg

Όμως από απλός θεατής μέχρι να αναλάβει καθήκοντα μέσω προπονήσεων βρέθηκε στον πάγκο των Εντερνετ Μάινερς και τους οδήγησε στη νίκη με 104-101 στην παράταση επί των Ετουγκέν Μπαγιανγκόλ!

αγωνας.jpg
Ο γκαρντ Γκαν-Εντερνέ ήταν από τους κορυφαίος παίκτες των Εντερνετ Μάινερς

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε καν προπονήσει τη νέα του ομάδα, έβλεπε για πρώτη φορά τους παίκτες του από κοντά αλλά έφυγε νικητής από το γήπεδο σε μια γιορτινή μέρα για τη Deed League της Μογγολίας. Βλέπετε κάθε Κυριακή όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγονται στο μεγαλύτερο γήπεδο της πρωτεύουσας Ουλανμπατόρ, την Steppe Arena ο ένας μετά τον άλλο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (τοπική ώρα) με κοινό εισιτήριο για τους θεατές προκειμένου να προσελκύουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

παρουσιαση.jpg

Την παρουσίαση των αγώνων παρά τους -29 (Ολογράφως: Μείον 29 βαθμοί Κελσίου) που επικρατούσαν εκτός γηπέδου ανέλαβε ένας παρουσιαστής με πορτοκαλί κοστούμι με… βερμούδα ενώ στο γήπεδο υπήρχε DJ, ανάμεσα στους αγώνες τραγούδησαν τοπικά συγκροτήματα και γενικώς ήταν μία ατμόσφαιρα αν μη τι άλλο άγνωστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

παρουσιαστης.jpg

Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες

σοου3.jpg

σοου1.jpg

σοου2.jpg

σοου4.jpg

παγκος.jpg
Οι πάγκοι των ομάδων ήταν καρέκλες με βελούδινα καθίσματα... σαλονιού

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0